I dzień 12.II.2016r. temat warsztatów: AUTORSKIE MENU
piątek 17.00-20.00 3h
Przygotujemy 4 potrawy i 2 desery:
- Dwie przystawki: tatar z łososia z kawiorem, carpaccio wołowe z oliwą truflową
- Dwa dania główne: idealny stek wołowy z sosem winnym, przegrzebki z purre marchewkowo-kokosowym
- 2 desery: suflet czekoladowy, idealna tarta
II dzień 13.II.2016r. temat warsztatów: Mięso, ryby i owoce morza
Sobota 10.00-16.00 6h
Przygotujemy 8 potraw i 2 desery:
- Dwie przystawki: przegrzebki z oliwą truflową, wędzony tatar wołowy
- Cztery dania główne: idealna jagnięcina w pistacjach z purre z wasabi, krewetki w 3 odsłonach, własnej roboty makaron z owocami morza, orientalne pierożki
- Dwie zupy: bulion z kaczki z orientalną nutą, krem z owoców morza
- 2 desery: beza z cytrynową nutą, trufle czekoladowe w 3 smakach
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.